Do konce roku 2012 chystá Kašpárek v rohlíku tři velké originální akce | Kam s dětmi – aktivity pro děti a jejich rodiče

E-mail:
Registrační kód:
Zapomněl(a) jste registrační kód?
Aktuální registrační kód:
Nový registrační kód:
Opakovat nový registrační kód:

Zadejte registrační email.

E-mail:

Registrací se přihlásíte se do KLUBU KAM S DĚTMI a zároveň Vám bude umožněno vkládání akcí a tipů do databáze KAM S DĚTMI.
KLUB KAM S DĚTMI Vám bude pravidelně přinášet novinky, newslettery, exkluzivní výhody, slevy a soutěže.

Jméno:
Příjmení:
E-mail:
Telefon:
Instituce:
vyplňujte, pokud za ni budete vkládat do databáze
Kraj:
Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Budeme rádi, když vyplníte i další nepovinné údaje, které nám mohou pomoct při vylepšování portálu Kam s dětmi. Naším cílem je být pro vás nejlepším rádcem a pomocníkem, když nevíte kam s dětmi. Tyto data nebudou dle Zásad o ochraně osobních údajů nijak zneužívány či předávány třetím osobám.

Rok narození rodiče:
Jméno dítěte:
Datum narození dítěte:
Přidat dítě

Do konce roku 2012 chystá Kašpárek v rohlíku tři velké originální akce

Letní kino Houšťka
Brandýs nad Labem 23. září 2012 | od 13 do 18 hodin

Městské divadlo Kolín 
25. listopad 2012 | od 15 hodin / Průvod - Karlovo náměstí - 14.30 

Velký sál Lucerna Praha 
8. prosinec 2012 | od 11:00

Bejbypankový projekt pro děti a dospělé Kašpárek v rohlíku (KVR) chystá tři originální akce. Každá z nich, jak je u kašpárka zvykem, je jiná, na jiném místě, v jiném prostředí, s různými spřízněnými hosty a netradičními nápady. Hudebně divadelní projekt tak shrnuje do tří akcí vše nejlepší, co za 6 let svého působení originálně vyvíjel. Akce jsou označeny jako „Original“, mají koncepční vizualizaci i názvy a nikdy se již nebudou opakovat.
Kašpárek v letňáku je odpoledne pod širým nebem, kde si bejbypankáči budou moci poslechnout písničky KVR v podání dechového orchestru, na speciální střelnici vystřelit živého muzikanta, vyrobit hovínka na 100 způsobů ve výtvarné Hovínkové dílně, zajezdit si na stupátkách popelářského auta, vidět výstupy Kašpárkových hostů a samozřejmě samotný koncert (více viz níže). Za zmínku stojí také speciální vstupenka, kterou je potištěný tácek na buřta.
Kašpárek v divadle, pořádaný ve spolupráci s Městským divadlem v Kolíně, zase začíná průvodem na Karlově náměstí, jak za dob Františka Kmocha a pokračuje scénickou šou TEN HALYWŮD, na které vystoupí i kašpárkovi hosté jako loopingový král Ondra Havlík aka En.dru.
Kašpárek v Lucerně je prvním 3D koncertem na světě, kde bude možno poprvé vidět muzikanty trojrozměrně nikoliv jako placky. Vstupenkou na koncert jsou 3D brýle, potištěné speciálním „brýlovým písmem“. S velkým sálem Lucerny, který v předchozích letech KVR čtyřikrát vyprodal, se tímto KVR rozloučí.
Do vánoc chce KVR také vydat souhrnou knihu textů, not a obrázků ze všech svých vydaných desek. Ty budou doplněny originálními texty a komixy ze života Kašpárka české republiky od jeho narození, až do jeho výstupu na vrchol české národní zábavy. Každá kniha bude postřelena brokem ze vzduchovky.

KAŠPÁREK V LETŇÁKU
Originální odpoledne pod širým nebem pro děti a rodiče pořádané Kašpárkem ČR. Letní kino Houšťka - Brandýs nad Labem 23. září 2012 | od 13 do 18 hodin
Speciálně smontované odpoledne pod širým nebem pořádané týmem Kašpárka v rohlíku. Bejbypankáči se mohou těšit na celou řadu netradičních atrakcí jako je "Střílení na hvězdy" (střelnice, kde si každý může vystřelit libovolného muzikanta Kašpárka v rohlíku a odnést domů), "Hvězdná věštírna" (každý se dozví čím bude nebo mohl být), "Jízda na stupátku popelářského vozu", "Hovínková dílna" (výtvarná dílna na výrobu hovínek na 1000 způsobů), i na známé atrakce jako je rajtovací postel, největší bicí sestava světa, bláznivé kadeřnictví - Chacha salon a další krásy. Také uvidíte "Kašpárek v rohlíku - kabaret" (původní divadelní představení Loutkohry Jihočeského divadla ČB), a autorskou pohádku "Vo Koňovi" pro nejmenší, v podání Reginy z Kašpárkovi partičky. Výtvarnice Kašpárka v rohlíku Eďa bude zase s dětmi vyrábět masky čertů, jelikož Mikuláš si pomalu svléká plavky a bere berlu. Kašpárek ČR si také přizval netradiční hosty, takže zazní živé dechovkové zpracování hitů Kašpárka v rohlíku či loopingové vystoupení Ondry Havlíka (aka Endru). Program zakončí koncertní program TEN HALYWŮD Kašpárkovy kapelky.

O Kašpárkovi v rohlíku
Kašpárek v rohlíku je projekt pro děti a dospělé postavený na originálním propojení divadla a hudby ve vlastních představeních, živých hudebních show i na hudebních nosičích.
Celý projekt vznikl jako reakce na nedostatek kvalitních původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu určenou společně pro dospělé a děti.
Kromě Bejbypank o.s. se na projektu podílí Jihočeské divadlo České Budějovice a Yinachi!

18. 9. 2012



Přidat komentář

Vaše jméno:
Předmět:

> Komentáře